EU fondovi

EU fondovi • Europska unija
  Zajedno do fondova EU

  Poduzeće RUBER d.o.o. u okviru natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ iz programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. provodi projekt pod nazivom „Nabava modernih tehnoloških rješenja u svrhu jačanja i razvoja tvrtke“ u trajanju od 12 mjeseci. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


  Opći cilj projekta: Povećanje razvoja, rasta i konkurentnosti tvrtke uvođenjem naprednih e-poslovnih modela koji će rezultirati optimiziranim poslovnim procesima, povećanjem produktivnosti rada, sačuvanim postojećim radnim mjestima, povećanjem prihoda od izvoza, te povećanjem prihoda od prodaje.

  Specifični cilj: Optimizacija poslovnih procesa i povećanje prihoda od izvoza.

  Sažetak projekta: Provedenom analizom i utvrđenom problematikom u odvijanju poslovnih procesa, definirana je potreba za uvođenjem cloud sustava koji će postati središnja točka svih procesa u tvrtki. Također u svrhu poboljšanja prodajnih aktivnosti i kvalitetnije komunikacije s kupcima neophodno je
  uvođenje e-trgovine. Integracijom ovih rješenja omogućit će se dvosmjerna razmjena svih podataka, kolaboracija između različitih procesa tvrtke, omogućiti proces upravljanja planovima i ciljevima prodaje što će rezultirati ukupnim rastom i razvojem tvrtke te povećanjem konkurentnosti.

  Aktivnosti projekta su:
  • Razvoj, nabava i provedba IKT rješenja
  o Nabava i razvoj cloud softvera
  o Nabava računalne, mrežne i komunikacijske infrastrukture
  o Provedba – instalacija
  • Iskorištavanje mogućnosti širokopojasnih rješenja razvojem e-trgovine
  • Uvođenje holističkog rješenja
  • Osposobljavanje zaposlenika
  o Osposobljavanje zaposlenika za cloud rješenja
  o Osposobljavanje zaposlenika za e-trgovinu

  Ukupna vrijednost projekta: 493.235,00 HRK

  Iznos bespovratnih sredstava: 434.046,80 HRK

  Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke RUBER d.o.o.

  Strukturni fondoviOPKK<Upišite se u našu mailing listu

Ruber

 


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke RUBER d.o.o.
VSC Pro+ Internet Shop - Internet prodaja
Mathema d.o.o.
Back to top